Lightning skal vise verdens raskeste motorsykkel

Modellen er døpt LS-218, og skal presenteres på Qatar i helgen. Lightnings elektriske Superbike har slått tre fartsrekorder og vunnet Pikes Peak. Produksjonsversjonen skal stort sett være lik teknologisk sett, og den største forskjellen skal være kåpene.

Den elektriske motoren leverer 200 hestekrefter og 227 newtonmeter.

Lightning er fullt klar over at de vil bli sammenlignet med de bensindrevne alternativene, og har derfor hatt som mål å være best på markedet uansett drivstoff. Den amerikanske produsenten hevder at motorsykkelen kommer til å ligne veldig på skissen til høyre, men med hovedlykt, blinklys og speil.

Du kan velge mellom tre varianter. 12kWh, 15kWh eller 20kWh. Den minste varianten skal klare 160 kilometer per lading i motorveifart. Den kjøreklare vekten skal være like over 220 kilo.

LS-218 skal ha Öhlins FGRT-gaffel med NIX30-fjærer og en TTX36-demper bak. Bremsekaliperne levereres fra Brembo, og Marchesini står for felgene.

Tilbehørskatalogen skal være omfattrende, med blant annet Android-instrumentering, svingarm og ramme i karbonfiber med mer. LS-218 koster fra 38 888 dollar.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser