Lazy Boyz dumper Buellprisene

Tidligere i dag skrev Bike om at Buell nå har produsert sin siste motorsykkel etter at det i forrige måned ble kjent at produksjonen skulle legges ned.

For deg som forbruker er det nesten grunn til å slå hjul, for Norges største Buell-forhandler, Lazy Boyz i Oslo, melder om sterkt reduserte priser.

Den billigste modellen, Buell XB9SX, har hatt en anbefalt utsalgspris på 148 900 i 2009, men nå er prisen satt ned til 129 900. Enda større prisreduskjon får du hvis du kjøper den tøffe 1125CR. Den har til nå blitt solgt for 210 900, men etter produksjonsstoppen er prisen ekstremt hyggelige 169 900.

Skal bli kvitt lageret
Lazy Boyz´ egen Buellekspert Tor Arne Kallevik sier at de har som mål å kvitte seg med lageret så fort som mulig.
– Ja, vårt mål er å kvitte oss med varelageret så fort som mulig. Da snakker vi både klær, utstyr og ikke minst motorykler. Derfor reduserer vi også prisene så ekstremt. Vi skal likevel fortsette å være autorisert verksted for Buell og kunne utføre både servicer og skaffe deler. Det er derfor ingen grunn til å frukte mangel på service og deler i fremtiden.

– Utstyret på lager vil nok etterhvert bli mindre, men alt av deler skal kunne skaffes. Det eneste som vil være litt vanskelig er spesielt ekstrautstyr til de ulike modellene, for dette produseres ikke lenger, avslutter han.

Hva mener du? Kan det være aktuelt å slå til med en Buell nå som prisene dumpes?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser