Laverda-treff i Alta

Det er Laverda-entusiast Per Erik Ramstad som har sendt oss bilder fra treffet. Han sender følgende melding:

– Polartreffet hadde 30 års jubileum i år. Som ekstra «attraksjon» hadde et mini-Laverdatreff på treffet. Det var under det danske 25-års jubileum i fjor at noen av mine skandinaviske Laverda-venner hadde «kokt i hop» at vi måtte ha et Laverda-treff under Polartreffet 2007. Noen av dem har vært her tidligere på Polartreff og følt den litt løsslupne stemningen på «No-rules-treffet».

Så i år kom det 13 sykler fullt opp med Laverdafolk fra Holland, England, Danmark, Sverige, Finland og Norge til vårt «Laverda Scandinavian Clubs – Rally». For øvrig første Laverdatreff i Norge noen gang så vidt jeg vet, forteller Ramstad.

74-åring på tur
En venn av oss, Dries fra Holland som vi har kjent i snart 20 år, kjørte 3400 km en vei for å komme på treffet + Nordkappturen på 500 km i tillegg, når du legger til at han fyller 74 år i starten på august er det ganske bra gjort.

Fra England kom Neil og Clare med deres 11 gamle datter, også de kjørte over 3000 km, Neil og datra på en gammel Laverda 750 og kona på en Monster. De tok «Norgesveien» fra Bergen og opp + Nordkappturen selvsagt.

Både den Finske og Svenske formannen i Laverdaklubbene der kom, den danske formannen, som hadde funnet på hele saken, måtte kaste inn håndkleet i midt-Sverige da konas Laverda 500 som han hadde lånt fikk problemer.

De første Laverdafolkene kom tirsdag før treffet og bodde hos oss, og 6 stykker ble helt til mandagen etter, men en bedre middag på søndagskvelden

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser