Kubberød og Østbye med hver sin seier

Daniel Kubberød hadde fått nye dempere for anledningen og kjørte fort både under kval og løp. Lørdagens løp gikk på tørt underlag og «Kubbis» utklasset konkurrentene med sin Aprilia RSV 4.

Han tok starten, rykket fra, ledet med over ti skunder underveis, før han slakket av og passerte mållinjen sju sekunder før neste fører. Underveis satte han også banerekord med en 55,1-runde.

Østbye sterkest i regnet
Søndagens løp gikk i øsende regnvær og der var det Kawasaki-fører Daniel Østbye som var hardest på gassen. I mål var han et hav foran neste konkurrent.

I 125-klassen var nok en gang Joakim Gulliksen raskest. Han vant sågar begge løpene og leder også i sammendraget. Der ligger forøvrig 13-åringen Stinius Viking Ødegård på en fin tredjeplass etter en fjerdeplass og et krasj i helgen.