KTM + Husqvarna + GasGas + WP +MV Agusta = PMG

De nye eierne av MV Agusta – Trunkenpolz i midten

Pierer Mobility Group har økt sin eierandel i MV Agusta, fra tidligere 25,1 prosent til nå å være majoritetseier med 50,1 prosent av aksjene. Det østerrikske selskapet er nå eier av KTM, halvparten av MV Agusta,Husqvarna Motorcycles, GasGas og WP Suspension.

I forbindelse med majoritetsovertakelsen av MV Agusta-aksjene overtok Hubert Trunkenpolz også som ny administrerende direktør og styreleder. Tidligere administrerende direktør Timur Sardarov fortsetter som viseformann, merkeambassadør og konsulent – i praksis er han satt på sidelinjen. Luca Martin trer inn i rollen som visepresident og administrerende direktør. Filippo Bassoli er utnevnt til Chief Marketing Officer og administrerende direktør. Barbara Kenedi er bekreftet som Chief Alliance Officer.

Hva som skjer videre med MV Agusta er opp til fremtiden å vise, men basert på PMGs tidligere metodikk bær vi ha grunn til å vente en MV med V-motor om ikke altfor lenge. Eller blir det kanskje slik at PMG følger i fotsporene til Triumph, Yamaha samt innkjøpte MV og lager en KTM med herlig trippel?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser