KTM 990 Adventure Touratech parts

Adventuren har ganske bra lys orginalt men der ønsker vi alltid mere. Ettersom vi heller ikke er fornøyd med den orgianle vindskjermen synes vi Touratech sin løsning med zenonlys integrert i en spesiell front med skjerm hadde vi lyst til å prøve den. og ikke minst, denne løsningen ser skikkelig racing ut. Kommer i sort men vi har allerede lakkert den så alt ser mere integrert ut.

Her er den nye fronten montert ! Tøft !

Tourtech har også fine ekstralys, spreder og ekstra zenonlampe. Vi monterte de også mens vi først holdt på. Dagslys om natta er bare helt konge !

Veltebøyleer finnes både fra Touratech og orginale KTM. Denne gangen valgte vi Touratech sin pga blank overflate, rustfritt stål. Den beskytter de store plasttankene, svært sjelden det blir annet enn skrapemerker på veltebøylen ved en velt.

Styreforhøyere finnes også i en mengde varianter, Touratech har en som er enkel og lett og montere. Denne gjør at det er mye enklere å stå og kjøre sykkelen. På de fleste sykler er det ikke mulig å stå og kjøre men når styret er i riktig høyde er det helt fantastisk å kunne velge litt flere stillinger enn bare å sitte. Faktisk skikkelig vile å kunne stå oppreist når det ikke går altfor fort.

Touratech aluminium bukplate er atskillig kraftigere enn orginal plast. En nødvendighet om du skal ut i røft terreng ! Veier litt ekstra, men tar det igjen på styrken, ønsker ikke hull i motorblokka nei ! Denne plata har også en forsterking på innsiden med en stålramme, supersolid !

Litt rammebeskyttere så ikke lakken slites av er også fornuftig ! Koster lite og gjør mye. Har også montert en litt større plate til bakbremsen fra Touratech. Ved gruskjøring styrer vi mye av sykkelen inn i svingene med bakrems så litt viktig den er lett å nå på foten.

Her er bukplate og veltebøyler fra Touratech montert ferdig.

Slik ser sykkel ut nå. Men har ennå en del igjen. Har bl.a. lyst til å bytte ut speila, montere andre handguards, m.m. Så skal vi justere demperne til frisk kjøring. Fester til vesker og toppkoffert skal på. Og vi gleder oss til å bruke sykkelen !

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser