KTM 125 og 390 Duke for 2024 lansert

Slik lanseres 2024 modellene av 125 og 390 Duke. Ikke noe galt med syklene, men er det virkelig slik PR-avdelingen tl KTM ønsker brukerne skal oppføre seg i 2024???

KTM har lansert 2024 modellene av 125 og 390 Duke og pressemeldingen er uvanlig bajas, selv for KTM: Det snakkes om «No bullshit stance» og dette akkompagneres av bilder som viser kjøreoppførsel som kunne vært tøff for 30 år siden. Men det er ikke noe galt med syklene – de er nye modeller med en rekke forandringer fra fjoråret.

Det som møter øyet er ny grafikk og lakk hvor dekalene er plassert trygt under flere lag klarlakk. Karosseridelene er også nye og for at det skal være lett å skille modellene fra hverandre har 125 Duke mindre spoilere på tanken enn 390. På 390 har spoilerne også dobbelfunksjon som luftinntak.

TFT display og LED lys er selvfølgelig på plass. Begge modelene har ny tank av metall. Ramme og bakramme er nye og gir lavere setehøyde. Hovedrammen er selvfølgelig fagverk av stålrør, men 390 har fått støpt aluminium bakramme. Ellers: Nye hjul, nye gaffelbroer, ny og lettere buet svinggaffel og ny plasserng av støtdemperen som gir plass til ny lyddemper og plassering av luftboksen. Nå mangler det bare at PR avdelingen også kommer i takt med tiden…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser