Kommentarer fra MotoGP-testen – første dag

Den første dagen er avklart i årets første offisielle MotoGP-test fra Sepang i Malaysia, og her får du noen kommentarer fra førerne selv. 

Bestetid: 2.00,262
Marc Marquez, Repsol Honda: ”Jeg testet tre ulike sykler den første dagen. Den jeg konkurrerte med i fjorårssesongen, 2015-raceren og en videreutviklet versjon av fjorårssykkelen. Bestemte meg for den sistnevnte. Etter to måneders opphold tok det noen runder å komme igang igjen, men på slutten av den første dagen satte jeg på nye dekk for å se hvordan jeg greide meg i konkurransen, og det føltes bra.”

2. bestetid: 2.00,380
Valentino Rossi, Movistar Yamaha: ”Det føles bra å kjøre så fort rett etter vinteroppholdet. Jeg kunne matche Marquez, Lorenzos og Pedrosas tider, både med nye dekk, men også med racingdekk som har gått mange runder. Yamaha har videreutviklet løpssykkelen også. Fabrikken gjør små endringer, sjelden mange skritt av gangen, men de lykkes alltid med å gjøre det til det bedre, og da har jeg lettere for å skjønne hva som skjer og tilpasse meg.”

3. bestetid: 2.00,521
Jorge Lorenzo, Movistar Yamaha: ”At Yamahaen er med i toppen umiddelbart, spesielt på Sepang, som er en bane som sykkelen normalt ikke liker, er svært gledelig. Fabrikken har gjort en kjempejobb i løpet av vinteren, og har jobbet mye med stabiliteten på sykkelen ved innbremsing uten å miste fordelen vi har med Yamahaens svinghastighet. Nå venter vi bare på å teste girkassen ved nedgiringer også.  Dessuten er jeg i bedre form enn noen gang før, da jeg har en ny fysioterapeut og har et nytt opplegg med trening i år.”
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser