Kommentar: Din klovn!

Det er sånne som deg som har skylden for at motorsyklister blir stemplet som villmenn uten respekt for livet. Det er sånne som deg som har skylden for at forsikringssprisene på slike sykler er hinsides all fornuft. Det er sånne som deg som gjør at motorsyklister generelt må kjempe en evig kamp for at hobbyen og lidenskapen deres skal bli noenlunde sosialt akseptert. Det er sånne som deg som er årsaken til at jeg til stadighet må si at "joda, det finnes idioter i alle slags grupper".

Jeg aner ikke om du snakker sant, Lasse. Sannsynligvis ikke. Sannsynligvis er du en typisk skrytepave som endelig så muligheten for litt sårt tiltrengt oppmerksomhet. Endelig ble du intervjuet av en journalist. Endelig var det noen som hørte på røverhistoriene dine. Uansett; det spiller ingen rolle. Holdningene dine stinker.

Er du stolt nå? Føler du deg som en mann? Du er ikke noe mann. Du er en klovn. En klovn som aldri burde fått kjøre motorsykkel på veien igjen.

Jeg kjører motorsykkel selv, og ja, jeg er også over fartsgrensene. Men 300 på veien. Aldri. Jeg har til og med bestilt samme sykkel som deg i år og jeg vet hva den kan og ikke kan. Jeg vet hva jeg kan og ikke kan. Hvor grensene mine går. De går langt før 300 km/t på offentlig vei, hvor fedre, mødre, ungdommer og barn ferdes. De samme veiene du altså sier at du kjører i 300 km/t på. Hadde du truffet noen av dem hadde du ikke bare skadet deg selv. Dessverre.

Handlingene og kommentarene dine gjør meg direkte forbanna. Det gjør at alt det gode arbeidet alle de som kjemper for motorsyklisters rettigheter legger ned er nærmest bortkastet. Alt som trengs er én klovn, én skrytehistorie, ett intervju, én journalist.

Klovner hører hjemme på sirkus. Ditt sirkus er på banen. Du er 22 år og gammel nok til å forlate gutterommet, så kom deg over fjellet og få ut idiotien på et sted som er laget for det. Da kan du få skryte og lyve så mye du vil.

Hvem faen har gjort Bike til moralpoliti, spør du kanskje? Ingen, men jeg vet at jeg har mange bak meg. Det gjelder både lesere og bransjefolk. Folk som deg tjener ikke til noe godt. Du bare ødelegger. Sannsynligvis aller mest for deg selv, men også vi andre vil før eller siden bli konfrontert med din oppførsel og dine holdninger. Det er nettopp dine ord og handlinger som gjør at enkelte i det offentlige Norge jobber aktivt for å forby motorsykler på veiene.

Er du stolt nå? Føler du deg som en mann? Du er ikke noe mann.

Originalartikkelen denne kommentaren er basert på kan leses her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser