Klart for nytt gruseventyr

Kalle Brattegard, en av våre guider da vi var på Bergsjøstølen for tre år siden, har lyttet til alle ønskene om et nytt fjelleventyr, og fått Bergsjøstølen til å holde av noen dager i september til motorsyklister som trives på grusveier. I kulissene lurer også vår frilanser Kenneth Nordahl-Pedersen.

Denne gangen må du sette av helgen 18. til 20. september, eller om du har noen feriedager til gode, dagene 20. til 22. september.
Sjefen denne gangen er altså vår guide Kalle Brattegard. Han er aktiv enduromosjonist, og kjenner fjellet både sommer og vinter som sin egen lomme. Han leker med tanken på å starte opp guidingvirksomhet i fjellet både til fots, på ski, på tråsykkel og selvsagt med motorsykkel.

Flotte omgivelser
Basen blir som før på Bergsjøstølen 1100 meter over havet i Ål i Hallingdal. Opplegget passer best for førere som liker å kjøre på grus, og som gjerne vil bli bedre til nettopp det. Man bør ha en off-road orientert sykkel, som trives på grusvei. Temaet er grusvei av forskjellige kategorier. Og dette i noe av det flotteste Norge har å by på av natur for bare 2880 kroner, og det er for fullpensjon.

Dette er noen av tilbakemeldingene vi fikk etter forrige gang:

-«Å føle at nervøsitet for ikke å ha kontroll på grus forsvant, allerede etter å ha lært grunnteknikk på ridebanen.»

-«Årets beste 3-dagers uten tvil. Flott tiltak! «

-«Helhetsinntrykk? Skikkelig gøy!!»

-«Kjempebra opplegg!. Positiv stemning mellom deltakere og arrangør, kjempegjeng.

Dersom du ønsker å sikre deg plass eller ønsker mer info kontakt Kalle: karldagfinn@hotmail.com eller 99 42 19 72. Første mann til mølla.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser