Klart for MC-messens vårmønstring

– Alt som er nytt er det knyttet spenning til, og vi var usikre på hvordan opplegget ville bli mottatt i fjor, som var første året, forteller Tommy Larssen – prosjektleder for MC-messen – i pressemeldingen.

– Det er derfor veldig hyggelig at Vårmønstringen i fjor ble en kjempesuksess, med over 3 500 besøkende, fortsetter han.

Samtlige motorsykkelmerker vil være til stede på årets arrangement, og hele parkeringsplassen foran Norges Varemesse blir tatt i bruk. Dermed kan de besøkende prøvekjøre de nyeste modellene. Det selges mat og drikke på et eget område, det etableres en egen bane for ferdighetskjøring, samt et område hvor de som ikke har motorsykkelførerkort kan prøve seg i salen for første gang.

Tor Henning Johansen besøkte vårmønstringen i fjor, og uttaler følgende: – Jeg var her både på lørdag og søndag i fjor, og fikk prøvekjørt hele 22 forskjellige modeller. Dette er en fantastisk mulighet for å prøve og sammenlikne de forskjellige motorsyklene. I alle år jeg har vært motorsyklist, har jeg til sammen kjørt 8-10 forskjellige modeller, etter denne helgen har jeg kjørt over 30 forskjellige sykler, og lysten på ny motorsykkel blir ikke akkurat mindre etter en slik helg.

Åpningstidene er lørdag 10.00 – 18.00, og søndag 10.00 – 17.00. 

Det blir parkering for både bil og motorsykkel på arrangementet, og det vil være gratis inngang.

Les mer på www.mcmessen.no

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser