Klar for Yamaha

Valentino Roissi har skrevet under for Yamaha i Moto GP og vil kjøre M1 allerede i den første konkurransen 18. april i Sør-Afrika.

– Vi er ekstremt glade for at Rossi nå skal konkurrere for oss, sier Lin Jarvis som er sjef for Yamahas motorsportavdeling.

– Rossi er et utrolig talent og han kommer til å tilføre teamet vårt mye. Nå har vi en tøff jobb foran oss med å gjøre de sakene som må til for at han skal vinne for oss. Vi er overbevist at vi kommer til å vinne VM sammen med Rossi! Dette er enda et steg videre for å gjøre Yamaha til den ledende kraften i Moto GP.

Valentino Rossi kommer til å konkurrere for Yamahas eget fabrikkteam under ledelse av Davide Brivio. Han vil ha Carlos Checa som teamkamrat, mens Marco Melandri forflyttes til teamet Tech 3 Yamaha som ledes av Hervé Poncharal.

Begge disse teamene vil fortsete med sponsorene Gauloaises og Fortuna. Neste års lakkering er ikke klart enda, men for øyeblikket ser det ut til at Valentino Rossi må fravike sitt prinsipp om å aldri kjøre for et sigarettmerke.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser