Klar for årets nest siste VM-runde

Førstkommende helg går nest siste runde i road racing-VM i Supersport-klassen. Kai Børre Andersen og resten av Team Hoegee Suzuki Racing er klare for racet som kan bli et av årets aller tøffeste.

I Italia er nivået på de hjemlige førerene skyhøyt, og det ventes at raske italienere med wild card-start kommer til å gjøre alt for å plassere seg høyt opp på resultatlistene.

– Det kommer til å bli et sant helvete, gliser Kai Børre spøkefullt foran Imola-racet. – Verken min teamkompis Barry Veneman eller jeg har noen gang kjørt på denne banen, så vi får aller først jobben med å lære oss den.

Og så skal vi slåss med alle de gærne italienerne som kjenner banen ut og inn om de beste startposisjonene. Men vi er her for å kjøre motorsykkel, og det er akkurat det vi skal gjøre, slår han fast.

I Italia er motorsport blant de aller største idrettene. Roadracing er enormt populært, og det ventes et stort og entusiastisk publikum på den klassiske racing-arenaen i Imola. Kai Børre Andersen fra Bekkestua ligger som nummer 12 sammenlagt når to runder gjenstår, og han kjører for å avansere på mesterskapstabellen.

Etter en tredje- og en åttendeplass i de to siste løpene er han etablert blant de beste Supersport-førerne i verden.

Et race på tørt føre kan bli en kjempeutfordring, men det har hendt tidligere at det har regnet under VM-helgen i Italia…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser