Kjørte seg opp til 2. plass

Det ble en hendelsrik helg for Kai Børre Andersen under sesongåpningen i det internasjonale tyske road racing-mesterskapet. Han fikk ikke mye glede av å ha kvalifisert seg til beste startposisjon, for han kvalte motoren i starten i det første finaleheatet i Superbike-klassen.

Da han fikk motoren i gang igjen var alle langt av gårde. «Bølla» beit tenna sammen og la av gårde i et drepende tempo. Én etter én plukket han konkurrentene, inntil det bare var tyskeren Jörg Teuchert igjen da målflagget gikk. Publikum var ekstatiske over den utrolige oppkjøringen, og de lå an til et spennende annetheat. Starten gikk greit, men ikke fortsettelsen…

– Jeg visste at jeg behersket tempoet i teten, derfor valgte jeg å ligge i tetklyngen og passe på å ikke gjøre noe dumt, forteller Kai Børre. – Men jeg gjorde visst noe som ikke var så smart likevel. Etter noen runder bremset jeg for hardt i sjikanen, og gikk over ende.
– Helgen var ikke perfekt, men jeg fikk tross alt med meg 20 mesterskapspoeng, og fikk bevist at jeg har tempo og utstyr som matcher de beste i dette tøffe selskapet, sier han.

Neste race i Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft går i Oschersleben i Tyskland 20. mai.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser