Kjetil Gundersen markerer seg i VM

Hele verdenseliten var samlet i Spania forrige helg til VM-runden, som strakte seg over tre dager. Fredag var det prolog, mens fartsprøver og transportetapper ble kjørt lørdag og søndag. Totalt kjørte man rundt 20 mil hver dag. Pressekontakt Bård Westbye forteller at både Kjetil selv og mange rundt ham er svært fornøyd med helgens innsats.

Kjetil hadde farten inne
Lørdag slo Kjetil til med tredje beste tid på en av etappene. Og til tross for uhell og forviklinger underveis ble det flere gode plasseringer. Lørdagens ti fartsprøver fordelte seg på enduro, ekstrem-enduro og crossprøver. Kjetil briljerte spesielt på crossprøvene. –Jeg har lite erfaring på raske, harde VM baner, men det kommer seg, uttalte han selv.
Søndagens ti prøver var i store trekk lik lørdagens.

Nye teknikker
Den ekstreme farten på lite oversiktlige etapper har gitt Kjetil svært god lærdom. Det er ikke bare den kjøretekniske biten som er i fokus; like viktig er det med gode mentale teknikker for å memorere traseer og sporvalg.

VM-toget kjører videre
Allerede til helgen er det klart for ny VM runde, nå er det Portugal som står for tur. – Dette er moro, gleder meg skikkelig til runden i Portugal! Selv om dette er debutsesongen og vi har et langsiktig mål med VM-prosjektet, er jo konkurranseinstinktet rimelig tent, avslutter topp motiverte Kjetil.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser