Kim Arne Sletten kjører VM

Usikkerheten er over, nå er det klart at Kim Arne Sletten kjører VM også kommende sesong. Av flere årsaker har det i lengre tid vært usikkert hva Kim Arne Sletten ville satse på kommende sesong, men er det klart at Sletten er på startstreken når VM-sirkuset starter i portugisiske Portimao siste helgen i mars. Deretter går det slag i slag med ti VM-runder fram til begynnelsen av oktober. Dette er det Rana Blad som melder på sine nettsider.

Fem runder
– MTM Racing Team hadde en frist, og nå har vi bestemt at det blir satsing på VM, sier Kim Arne Sletten fornøyd.

Han fikk fem VM-runder sist sesong der han fikk 18. plass som beste plassering. En prestasjon som også leserne av Rana Blad satte pris på da de valgte han som årets idrettsnavn i 2009.

Både det økonomiske og kontrakten med det belgiske profflaget har det vært en liten usikkerhet rundt en stund. VM-kjøring betyr at Sletten ikke kommer til å satse på Superbike-NM, der han ble mester i 2008 og tok andreplass bak Kai Børre Andersen i fjor.
– Det er VM som blir prioritert, men det kan hende jeg dropper innom noen runder i Norge. Jeg har jo sykkel klar hjemme, sier Sletten.

Hel sesong
Sletten kom med i VM-sirkuset midtveis i sesongen i fjor, men skal altså nå kjøre hele sesongen.
Her er VM-rundene Sletten skal kjøre:
26.-28. mars: Portimao, Portugal
9.-11. april: Valencia, Spania
23.-25. april: Assen, Nederland
7.-9. mai: Monza, Italia
25.-27. juni: Misano Adriatico, San Marino
9.-11. juli: Brno, Tsjekkia
30. juli-1. august: Donington Park, England
3.-5. september: Nurburgring, Tyskland
24.-26. september: Imola, Italia
1.-3. oktober: Magny Cours, Frankrike

Dermed betyr det at norsk racing er tre store profiler fattigere foran den kommende sesongen. Tidligere i dag ble det nemlig kjent at Superstock-mester Helge Spjeldnes «flagger ut» og kjører supersport i det britiske mesterskapet i 2010.. I tillegg har Kai Børre Andersen foreløpig lagt hjelmen på hylla.

Hva tror du om Slettens sjanser i Superstock-VM?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser