Kellox sertifisert som Miljøfyrtårn

Kellox = Miljøfyrtårn. Bra!

Pressemelding

Kellox er veldig fornøyd med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Som importør og distributør av motoriserte fritidsprodukter tar Kellox sitt miljøansvar på alvor. Målet er å ha miljø og bærekraft med i alle deres prosesser, og det har derfor blitt en viktig del av deres strategi, visjon og retning. For Kellox er sertifiseringen en annerkjennelse på det strukturerte arbeidet som er lagt ned, og det motiverer til å fortsette arbeidet.

«Vi ser Miljøfyrtårn-sertifiseringen som avgjørende for vårt omdømme, kundetillit og ansvarlighet. Det viser vårt engasjement for bærekraft og veileder oss mot miljøvennlige praksiser, styrker kundeforhold og tiltrekker seg talentfulle ansatte», sier administrerende direktør, Per-Anton Vinje.

Sertifiseringen som gjøres av Stiftelsen Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Å være en Miljøfyrtårn-bedrift stiller krav når det gjelder avfallshåndtering, energireduserende tiltak, gode HMS-rutiner, miljøkrav ved innkjøp og miljøfokus ved transport.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser