Kandidat 3: Ailo Gaup

Alt som kreves av Gaup for å sikre seg VM-gullet, og dermed prestere en av tidenes norske idrettspresasjoner, er en tredjeplass i en av de to siste rundene. Og det skal mye til for å hindre finnmarkingen i det.

Lader opp
Den siste tiden har han nemlig kjørt både med brukket hånd og skuldra ut av ledd. Likevel hevder han seg i den absolutte verdenstoppen. Det er bare å ta av seg både hatter og luer med en eneste gang.

For tiden er Gaup hjemme på Kongberg og lader opp til sesongavslutningen, men gleder seg nok aller mest til ferie. Da slipper han i hvert fall å leke lege på seg selv en stund.

Helt fetterått
Det er i alle fall ingen tvil om at Ailo satte pris på nominasjonen. Hør bare på svaret vi fikk av ham da vi spurte om en kommentar til nominasjonen:

– Det e jo helt fetterått å bli nominert til nåkka sånt, spesielt med tanke på at de fleste læseran e mer interessert i svidd gummi, enn møkksprut bak dækkan. Æ vil nu bare si at uansett ka fan dåkker bestæmme dåkker for, så e Æ en bædæsmådderfåkker.

– Svingningan mellom opp- og nedturan kan ikke sammenliknes med en jævla knæsubb i asfalten. Nu sitt æ hær med influænsa, brækt bein i handa, en finger som du fan ikke kan græve dæ i næsa med engang, et knæ så slarkat som han satan, og en ankel som æ for sikkerhets skyld vrikka i hælga, når å sku hoppe over et gjærde i hovedstaden, med en diger bjørn av en dørvakt ætter mæ..

– Så gi mæ nu førr fan en jævla opptur og stæm på Ailo Gaup!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser