Kan Triumph ha en ny Daytona på gang?

I skyggen av Triumphs Moto2-satsing er etterspørselen etter en ny Daytona stigende, og nylig har en mulig prototype blitt avbildet. 

Våre kollegaer i England i magasinet MCN har smugfotografert det som virker å være en prototype på en 765 Daytona. Ser man nærmere på bildet, er det ikke så mye som skiller utseendemessig mellom prototypen og den gamle Daytonaen på 675 kubikk. Selv på morebikes.co.uk rapporterer man om en slik modell på Youtube-kanalen. Du kan se videoen nedenfor. 

Chassiset er nærmest identisk med en Daytona 675R, eksosrør og andre detaljer varierer, og du finner joysticken fra Street Triple 765RS som manøvrerer det TFT-baserte instrumentpanelet. LED-blinklysene du ser på sykkelen, kan tyde på at bildet viser en ny sykkel fra fabrikken i Hinckley. 

Triumph har nylig startet med sitt TFC-konsept, som betyr at de bygger et begrenset opplag av visse modeller i et mer eksklusivt materiale. Blant annet har de allerede sluppet TFC Thruxton, og i mai skal de vise nye TFC Rocket. Bildene taler for at det nå kan komme en «Moto2» i gateversjon i form av en kraftig oppdatert Daytona 765. 
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser