Kai Børre tilbake på Honda

Fjoråret var en katastrofe resultatmessig for Kai Børre Andersen. Gjennom hele sesongen putret han rundt på en kranglete MV Agusta som slettes ikke var kapabel til topplasseringer. I år er det Honda som gjelder, og det er ikke tilfeldig.

Ifølge Kai Børre er dette nemlig verdens beste motorsykkel og han gleder seg som en unge til å kjøre den igjen. I 2007 kjørte han også Honda og ble tilslutt nummer to sammenlagt i IDM.
– At den har 190 hester og veier 162 kilo gjør at MV Agustas 186/188 blir som å kjøre lastebil med henger i forhold.
Teamet blir derimot det samme som i fjor. Samarbeidet med Team Inghart var så fruktbart at de har knyttet seg til hverandre ett år til.

Vil kjøre NM
Parallelt med IDM-planleggingen jobber han også med å lage et norsk team til NM. «Bølla» har ikke kjørt NM siden han ble norgesmester i 2000 og i skrivende stund jobber han med å få sammen nok sponsorer til å lage et team som kan kjøre full NM-satning, sammen med Martin Hexeberg.
– Grunnen til at jeg vil kjøre NM er at jeg får kjørt mye mer motorsykkel, men det er ingen hemmelighet at det er IDM som har førsteprioritet. IDM er jobben min, NM er for moro egentlig.

Har du tro på Andersen i IDM og NM?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser