Kai Børre brakk ankelen!

Det var under det Andersen selv karakteriserte som «rolig supermotard-kjøring» på Gardermoen at uhellet var ute. Andersen hoppet for langt på et hopp, motoren tok i bakken og dermed hadde han null fjæring. Det resulterte i at den venstre ankelen brakk.
– Dette er bare virkelig året mitt. Nå ligger jeg bare og venter på at noen skal tenne på huset mitt, sier Andersen ironisk fra sykesenga hjemme på Bekkestua.

Uhellene har som kjent stått i kø for Suzuki-føreren, men både clutcproblemer, hissige italienere og oljesøl på banen blir peanøtter målt mot en brukket ankel.

Håper på «mirakel»
Andersen er derimot ikke sikker på hvor store konsekvenser det vil få for sesongen videre.
– Akkurat nå ligger jeg med gips fra tærne opp til kneet, men jeg skal på kontroll på Ullevål Sykehus senere i dag. Er jeg heldig kan det hende at jeg kan få kaste gipsen og sette på en skinne i steden. Det betyr i så fall at jeg muligens kan kjøre løp allerede om to uker.

Men hvor sannsynlig er det?
– Får beinet og skinna plass i en støvel så kjører jeg på Misano, sier Andersen offensivt.

I mellomtiden blir det uansett nok tid til både avslapping og vektrening. Bike følger selvfølgelig utviklingen i denne saken, og kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har noe å fortelle.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser