JvB-Moto finsliper Yamaha XSR700

Yamahas A2-fighter MT-07 dukket opp som en helt ny modell i fjor. Med en parallelltwin på cirka 700 kubikk og rampete kjøreegenskaper var siktet innstilt på storselgeren Kawasaki ER-6n, og å utfordre modeller som KTM 690 Duke og Honda CB 650 F.

Like etterpå satte customikonet Shinya Kimura sitt preg på et et eksemplar av motorsykkelen og skapte et nytt retrokonsept. Og i sommer fortalte Yamaha at de skulle begynne å produsere en retromodell  på linje med Shinya Kimuras konsept, det vil si nye XSR700.

Runddansen er nå komplett siden Yamaha som et trinn i lanseringen av XSR700 har latt det tyske customfirmaet JvB sette tennene i motorsykkelen. Men en bør prøve å se bort fra virvaret i Yamahas PR-strategier og heller feste blikket på denne lekre tolkningen av retromodellen XSR700.

Det rampete i MT-07 er lokket frem igjen ved at JvB har montert et LSL-styre med risers, solosal, nettere bakskjerm og eksossystem fra Arrow på modellen. Bakre støtdemper kommer fra Öhlins, og dekkene er Pirellis Dragon Supercorsa.

Super 7, som bygget kalles, har fått små LED-blinklys, og frontlykten er egenprodusert. Det samme er sidepanelene og forskjermen. Mange av detaljene skal etter planen bli tilgjengelige for alle som vil endre fasong på sin XSR700.

Foto: Yamaha

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser