Jente-bursdag! Gutter er også velkommen.

Jentebursdag på gang – WIMA feirer seg selv

PRESSEMELDING, WIMA NORWAY
WIMA Norway markerer 5 års-dagen med sitt første nasjonale treff. De har reservert hele Fjordhotellet i blues-bygda Skånevik, samt nærliggende Air B&B-leiligheter og teltplasser.
Helgen 13-15. september akter de å sette sitt preg på stedet.
Første mai 2019, på selveste Arbeidernes Dag, ble WIMA Norway offisielt grunnlagt og er et av de siste tilskuddene på grenen av Womens International Motorcycle Associations stamme. Og arbeidet, det har de. Allerede på tredje året var de blitt det landet i verden med flest medlemmer. Etter fem års drift kan de vise til 15 aktive regionale arbeidsgrupper fordelt over hele landet, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I tillegg til at alle regionene tilbyr rustløserkurs ved sesongstart, mekkekurs vår og/eller høst og fellesturer i sesongen, er flere også kommet i gang med førstehjelpskurs, gruskurs og bruktmarked. Det holdes også nasjonale eventer som førerutviklingsdager på stor bane og helge-camp med gruskjøring.
Nå er det tid for å feire 5 års kompetanseheving, fellesskap og økt kjøreglede.

Fra scenekanten blir det innholdsrikt. Det hvasseste innen forsking på blikkbruk, og en særdeles innholdsrik US road trip blir formidlet av henholdsvis Jan Petter Wigum og Bente Bergøy.

Til øyets fryd og for lommebokens løssluppenhet blir det boder med mc relatert kunst og håndverk å kaste seg over. Både lakk, skinn og metall er representert.

Herrene er selvfølgelig også hjertelig velkommen til treffet, men i forbindelse med prøvekjøringssyklene som blir tilgjengelig, har forhandlerne fått som forutsetning for deltagelse, at de kan tilby lave sykler, senkete sykler eller sykler med low seat, for å vise hvilke muligheter som faktisk finnes for de kvinnelige motorsyklistene som er «vertikalt utfordret», som WIMA Norways president Eli Johanne Stene sier. Selv rager hun 1.65 over bakken. Syklene er naturligvis ikke forbehold prøvekjøring av jenter, så de mannfolkene som heller ikke fikk overskuddslengde fra midjen og ned, er velkommen til testkjøring.

Mellomrommene mellom ankomst, støttepils, foredrag, middag, handel og prøvekjøring, fylles med underholdning, musikk og ymse artigheter. Bluesmusikk er en selvfølge. Bademulighetene er faretruende nærliggende, og nærområdet inneholder svinger for enhver smak. Rute-forslag legges frem for dem uten lokal-kunnskap, og både det lokale motor-museet og bygdens mest kjente utkikkspunkt er mulig å få med seg denne helgen.

Det viktigste en slik helg er uansett alltid å treffe likesinnede og marinere seg i god stemning. Foreløpig tyder påmeldingene på at dette blir vanskelig å unngå.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser