Ingen over, ingen ved siden

Dermed har Jonathan Rea satt ny poengrekord i løpet av en enkelt WSBK-sesong (556 poeng); han slo Colin Edwards´ rekord fra 2002. Rea tok 16 seire og 24 pallplasser i år.
 
Det var Chaz Davies som kom best ut fra åttendeplassen på startgriden. Han ledet etter de første to svingene, men Rea overtok kontrollen på fjerde runde, og etter det så han seg ikke tilbake.
 
Da det gjensto 14 runder, fikk Davies en real wobble, men hentet seg inn igjen på suverent vis. Det endte med andreplass både i racet og totalt.
 
Kampen mellom bronsen sto i går mellom teammakkerne Alex Lowes og Michael van der Mark. I siste halvdel av racet tok førstnevnte kommandoen og passere mål 1,658 sekunder foran hollenderen.
 
Xavi Fores ble femtemann, Marco Melandri endte på sjetteplassen. Eugene Laverty slo Sylvain Guintoli med et snaut halvsekund, Leon Camier tok niendeplassen, mens Roman Ramos endte som tiendemann.
 
Tom Sykes krasjet fra en tredjeplass på tredje runde, og dermed var spenningen om andreplassen i mesterskapet dessverre over.
 
Årets sesong bød kanskje ikke på den helt store spenningen rundt hvem som ville ende som mester, men BIKE-redaksjonen bøyer seg i støvet for Rea. Ingen over, ingen ved siden – i hvert fall ikke foreløpig.
 
Komplett sammenlagtliste finner du her.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser