Indian-modeller får stor touchskjerm

Med neste års sortiment følger et knippe mindre oppdateringer, samt en større nyhet. Blant de mindre nyhetene finner du blant annet at Scout Sixty nå kan leveres for A2-førerkort, flere nye lakkeringer er kommet til, og de to Scout-modellene har fått tekniske forbedringer som finjustert bakre støtdemper og ledningsnett.

Men den store nyheten er det Indian kaller Ride Command, og som leveres til Chieftain og Roadmaster (sistnevnte har det som standard). Det nye infotainment-systemet har en sju tommers touchskjerm integrert i instrumenteringen. Indian påstår at skjermen har størst oppløsning, er lysest, og har raskest starttid (10 sekunder) av alle i bransjen.

Ved hjelp av Ride Command kan du styre lydsystemet, kople deg opp mot mobil eller headset, sjekke kjøretøyets status (dekktrykk, antall timer motoren har gått m.m.), instrumentering (hastighet, girindikator m.m.), trippmeter og GPS. Totalt handler det om åtte ulike skjerminnstillinger for hvert funksjonsområde. Til høyre kan du se bilder av infotainment-systemet, samt en bildeserie med neste års lakkvarianter.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser