If senker premiene!

Dette melder NMCU på sine hjemmesider. Bike har sammen med NMCU vært en hissig pådriver de siste årene for å presse ned de umenneskelige og kunstig høye premiene på forsikringer. Endelig ser det ut til at vi får respons hos selskapene som de siste årene har tjent grovt på motorsykkelforsikring.

If hevder de fra og med 14. mars i år vil senke prisene med gjennomsnittlig ni prosent. Hva de legger i dette er ikke godt å si før vi ser regningen når den ramler i postkassa.

Uansett: Dette er gledelige nyheter, og det er all grunn til å tro at de øvrige store selskapene vil følge etter og sette ned premiene. Vesta, Gjensidige, Sparebank1 og Terra er de store aktørene vi nå forventer vil følge etter.

Bike har sammen med NMCU og Motorsykkelimportørenes Forening i mange måneder sittet på tall som viser at motorsykkelforsikring er god butikk for selskapene. Faktisk er skadeutbetalingen på mindre enn 50 prosent av premiene de får inn hos kundene. Bike vet at konkurransetilsynet ser på dette, og det kan utvilsomt ha påvirket If til å sette ned premiene.

Vi jubler høyt over nyheten! Du kan lese mer om motorsykkelforsikringer i Bike nummer 5 som er under produksjon i disse dager. Hvis alt går etter planen, vil vi som vanlig presentere priser på de mest populære modellene.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser