Hvilket motorsykkelmerke gjør deg mest fornøyd?

Magasinet Consumer Reports har tatt en ny kikk på driftssikkerhet og kundetilfredshet blant diverse motorsykkelkunder. Resultatet bekrefter de japanske merkenes ry som driftssikre, men konkluderer også med at driftssikkerhet og kundetilfredshet ikke nødvendigvis går hånd i hånd.

Yamaha er det mest driftssikre merket, fulgt av Suzuki, Honda og Kawasaki. Victory og Harley-Davidson ligger midt på, og Triumph, Ducati og BMW befinner seg nederst. Dette er man kommet frem til etter å ha undersøkt 12 300 motorsykler produsert mellom 2008-2014.

Men når det gjelder kundetilfredshet, ser det annerledes ut. Hele 80 prosent av Victory-eiere uttaler at de definitivt skulle kjøpe samme merke igjen. Også Harley-førere var fornøyd med 72 prosent, tett fulgt av Honda på 70. Alle andre merker lå på under 70 prosent.

Consumer Reports kom frem til at komfort er en av de viktigste faktorene for motorsyklister, og her fikk Victory full pott – Ducati, Kawasaki, Suzuki og Triumph fikk lavest poengsum. Når det gjelder kategorier som akselerasjon, kjøreglede og styling, ble det jevnt resultat mellom alle merkene.

Ville du kjøpt din nåværende motorsykkel hvis du fikk velge på nytt?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser