Hvem vant egentlig?

Pressemeldinger er sjelden hverken spennende eller særlig originale. Men det finnes unntak. Sjekk bare denne vi mottok i går kveld fra Team Ullevålseter angående hans innsats i løpet Baja 1000 i Mexico.

 

"Informasjonen rundt Baja 1000 i Mexico er ikke så god som vi hadde håpet på verken på nett eller for de som har kommet i mål der borte – deriblant Pål Anders og hans lag. Det vi har fått bekreftet, er at laget til vår mann ble nummer 2 av over 100 lag, så dette er jo en imponerende prestasjon. Og kanskje spesielt for Pål Anders som deltar for første gang. Flere av hans argeste konkurrenter under det årlige Dakar Rally er også med.


Ble ranet av banditter

Det eneste nye er at vi har hørt er at én rytter fra et annet lag ble fra-ranet sykkelen sin av en gjeng banditter med skytevåpen … og at en av favorittene falt av sykkelen i går kveld norsk tid, brakk beinet og ble liggende frem til han ble hentet nå for bare noen minutter siden…

– Det er rene cowboy-tilstander her, sier Pål Anders.

 

Men hvem som vant, og resultatlisten ellers vet verken Pål Anders, hans team eller jeg. Han sier det kan ta så lang tid som et helt døgn før vi får noen offisielle lister…

 

Mao, dette og informasjonen under er det jeg har nå, foreslår at dere følger med på følgende link for evt. resultatlister etter hvert.

 

http://www.score-international.com

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser