Hvem liker gjørma best i GGN?

Endelig på øya! Alltid moro å trille om bord på båten med 700 andre galninger.

Foran morgendagens race er det – garantert – en god del av førerne som har litt sommerfugler i magen. Banen er ekstremt våt, det har kommet mye regn, og jeg burde kanskje ha tatt med meg snorkel. Nå er det jo likt for alle, men jeg skal ikke stikke under en stol at jeg heller kjører et tørt år. Har imidlertid hatt utrolig fine forhold alle de årene jeg har kjørt, så det var vel på tide med en litt tøffere bane i år, ganske enkelt. 

Banesjefen fortalte i et intervju at de har måttet gjøre om banen enkelte steder. Innimellom rakk vannet dem til midjen …

At det er vått og dermed mer gjørme, kommer imidlertid til å senke farten, og dermed redusere skaderisikoen. Som endurofører har man kanskje også en liten, liten fordel overfor alle crossgutta som virker å være født med en høyrehånd som bare har to nivåer: Av eller på. Blir det regn – slik ser jo prognosen ut – vil det bli veldig glatt på kalksteinen i morgen. Så ta det med ro! 

For sikkerhets skyld skar jeg meg skikkelig i tommelen på onsdag, for å ha en unnskyldning for ikke å gå helt til topps! ;-). Men nå kjører man jo som kjent ikke med tommelen, så jeg får bare se hvor mye jeg kan skylde på den. Uansett skal det bli moro i morgen!

Det var Kenneth Gundersen som gikk til topps i fjor – klarer han å gjenta bedriften i år, mon tro?
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser