Husqvarna-konseptene blir virkelighet i 2017

I et intervju med Bike forteller Reinhold Zens, en av Husqvarnas to Managing Directors, om konseptene vi fikk se på EICMA. Den ene er en svart Scrambler døpt Svartpilen, mens den andre er en hvit caféracer ved navn Hvitpilen. De var veldig populære innslag på messen, og nå kan vi avsløre at de begge kommer som gateregistrerte produksjonsmodeller om to år.

– Jeg kan fortelle at de kommer som 2017-modeller. De vil kanskje ikke se helt like ut, for et konsept er tross alt en designmessig drøm, mens en ferdig modell må følge lover og regler. Men de vil definitivt ha samme stil, uttaler Zens.

Retromodeller av ulike slag har blitt veldig populære de senere årene, og mange produsenter har gjenopplivet gamle modellnavn. Zens vil imidlertid ikke betegne disse motorsyklene som retromodeller.

– Retrosykler har ofte gammel teknologi og tiloversblevne motorer. Vi ser på det aller beste vi har og jobber med nye motorer, samtidig som vi beholder linken til det klassiske og merkets arv gjennom designen.

I Bike nummer 2 får du lese mer om Husqvarnas fremtid, konseptene og hva som er skjedd med Husqvarna siden KTM og Pierer kjøpte merket.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser