Husqvarna er solgt

Det er derimot ikke automatikk i at KTM nå eier Husqvarna, for ifølge MCN er det usikkert om Pierer nå får fortsette som sjef for KTM. Avtalen skal nemlig være gjort uavhengig av KTM.


Uansett. Salget av Husqvarna skjer under fem år etter at BMW kjøpte merket av Castiglioni-familien og de har siden investert et titalls millioner euro, blant annet ved å bygge en ny research og designavdeling og gjort store endringer i produksjonsfasilitetene.


Den norske Husqvarna-importøren, Jørn Snellingen ved Cross Centeret Snellingen, sier han har tro på den nye eieren.
På en måte synes jeg det er synd at BMW selger Husqvarna. Husqvarna har under BMW sitt eierskap fått innarbeidet meget gode kvalitetsrutiner på produksjon og levering av deler. Her er de nå best i klassen! Dette er jo der uansett med nye eiere og vi har meget stor tro på den nye eieren. Pierer har bevist at han kan skape mye bra i MC bransjen.

Hva håper du blir utfallet av salget?
– Jeg håper utfallet blir at de fortsetter utviklingen som i dag, med en miks av offroad og nakne gatesykler. Dog, har jeg en personlig drøm om at Husqvarna igjen skal dominere motocross VM. Motocross VM er offroadens formel 1!


Hva tror/håper du skjer i mixen mellom Husqvarna, Pierer og KTM. Blir det smakfulle ingredienser i en deilig gryterett, eller må de nytes hver for seg også i fremtiden? 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser