Huge Moto planlegger sin egen motorsykkel

Bill Webb er mannen bak et populært caferacerkit til Honda CBR 1000RR. Denne pakken så dagens lys gjennom hans prosjekt Huge Moto , og nå tar han sikte på å bygge en hel motorsykkel fra grunnen av.

Motorsykkelen kalles MONO RACR, og oppskriften er fortsatt basert på en pen og gjennomtenkt industridesign. Denne gangen handler det ikke om et konverteringskit til en ferdig motorsykkel, men om en helt egen konstruksjon. Motoren er en tusenkubikks rekkefirer fra Honda, men ramme og svingarm er monokonstruksjoner av karbonfiber.

For ikke å finne opp hjulet helt på nytt er rammegeometrien hentet fra det som har vist seg å være mest gangbart på dagens sportssykler. Men ved å designe fra grunnen av på denne måten mener Bill Webb at helheten fra ramme til kåper blir mer enhetlig og gjennomtenkt.

Bill Webb fikk disse bildene publisert av hjemmesiden Bikeexif, og målet for Huge Moto er nå å finne investorer og ingeniører som kan tenke seg å gjøre virkelighet av visjonen. Med tanke på opphavsmannens talent og entreprenørskap er det faktisk ikke helt usannsynlig at vi får se en rullende konseptsykkel i tiden fremover.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser