Honda viser prototype av RCVs gatemodell

Det blir ingen nye landeveismodeller fra Honda. Isteden har de vist to prototyper – en de kaller True Adventure, og som antyder en kommende Africa Twin, og en ved navn RC213V-S.

Den sistnevnte er noe Honda selv kaller en gateregistrert prototype basert på  MotoGP-utgaven (som heter RC213V). Ifølge pressereleasen er denne utviklet sammen med mange GP-førere, og er den ultimate gatemodellen. Vår mann på EICMA forteller at motoren lyder helt fantastisk, og dette tviler vi ikke et øyeblikk på med tanke på at eksossystemet ser ut til å være hentet direkte fra GP-modellen.

RCV-prototypen ble kjørt opp på scenen av ingen ringere enn Marc Márquez, og en fikk se både en versjon med rene karbonfiberkåper, samt en spesialmodell med det japanske flagget for å feire 100 år med EICMA (den dere ser på bildet). Ingen spesifikasjoner eller mer utførlig informasjon er sluppet i skrivende stund. Men med tanke på ryktene som har florert i år, er det ikke annet å vente enn at vi vil få se prototypen bli produksjonsmodell  i løpet av 2015/2016.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser