Honda Monkey er tilbake!

Den klassiske mini-modellen Honda Monkey har røtter som strekker seg helt tilbake til 60-tallet. Den vesle motorsykkelen har høstet stor popularitet, og er i årenes løp blitt plagiert gang på gang.

Under årets Tokyo Motor Show viste Honda en potensiell moderne etterfølger til modellen, og nå meddeles det at Monkey 125 blir virkelighet.

Motorsykkelen drives av en moderne, men luftkjølt motor på 125 kubikk fra den seneste Honda MSX 125. Dette gir Monkey-føreren 12,9 hestekrefter og 11 Newtonmeter å ta hånd om. 

Monkey 125 er ikke like liten som sine forgjengere, men målene på (lengde x bredde x høyde) 1,710 x 755 x 1,029 millimeter, samt salhøyden på 776 millimeter, gjør den likevel nett og førervennlig.

Monkey 125 veier 107 kilo, triller på 12-tommers hjul, har stålramme, og er tro mot originalens konstruksjon med sine to bakdempere. Foran sitter det en moderne USD-gaffel. Den kommer i fargene Banana Yellow/Ross White, Pearl Nebula Red/Ross White, samt Pearl Shining Black/Ross White.

Som komplement til den gjennomgående klassiske stilen har Monkey 125 LED-lys, LCD-instrumentering, men også IMU-styrt ABS.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser