Honda lanserer 7 nye/oppdaterte modeller for 2021

Flaggskipet i Neo Sports Café: CB1000R har fått selskap av CB1000R Black Edition

Flaggskipet i nakenserien Neo Sports Café, CB1000R, har fått ny attraktiv styling og ny teknologi som inkluderer Honda Smartphone Voice Control System som kommuniserer med et 5″ farge TFT display. I tillegg til justeringer i utseende har sykkelen fått nye 7-eikers hjul.
Det er også tatt fram en CB1000R Black Edition som fremhever det ny, aggressive utseendet.

CB125R er kraftig oppdatert med blant annet ny, sprekere motor

Lillebror i Neo Sports Café serien, CB125R, har fått ny motor med mer effekt og mer moment. Den yter nå maks lovlig for lettvektere – 15 hester. I tillegg er den første lettvekter som har Showas anerkjente, justerbare Big Piston USD framgaffel.

NC 750 modellene er er også kraftig oppdatert.

Både NC750X og adventurescooteren X-Adv har fått endringer som skal gjøre dem ennå mer anvendelige. Begge har fått oppgradert motor med mer effekt, ny chassisstyling og mer teknologi. Det siste inkluderer RBW, 3 Ride Modes og utvidet Honda Selectable Torque Control. Sykkelen er blitt 6 kilo lettere, har fått nye karosseribiter og bagasjerommet er blitt betraktelig større. Alle lykter har LED og instrumentdisplay er LCD

Ny scooter: SH350i

Hele scooterserien får en rekke oppdateringer og i tillegg er SH300i oppgradert til SH350i. Mer kubikk gir høyere toppfart og kjappere aks. Forbedret rammedesign med nye karosseribiter gjør scooteren mer moderne. Alle lykter er LED, instrumentdisplayet er LCD. Den har også en USB kontakt under setet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser