Holder andreplassen i Merzouga Rally

Nederlenderen Henk Knuimann, som slo Pål Anders med syv minutter i går, havnet i dag langt bak ham. Det er syv minutter tilbake til tredjeplassen, der Johnny Aubert ligger.

– Jeg er fornøyd med dagens prestasjon. Jeg kom på tredjeplass på dagens etappe, men ligger på andreplass totalt. Det skiller to sekunder mellom meg og tsjekkeren Ondrej Kliciw som leder. Jeg brukte over 5 timer i dag. Det gikk veldig sakte og det var masse navigering. Jeg trodde det skulle gå litt fortere, men det gjorde det ikke med så mye knot som det var. Opp og ned av hull i sanden mil etter mil, hele dagen. Hver gang jeg endelig kom til en ørkenslette, gasset jeg på, men så viste det seg at det bare varte i to kilometer. Så bar det ut av veien, opp i fjellet eller ned i en elv, sier Ullevålseter.

Dagens etappe var ble kalt et ”marathon stage” av arrangørene. Syklene ble tatt i fra sjåførene ved målgang i Merzouga, og sjåførene får ikke lov til å røre eller skru på syklene før etter fullført tredjeetappe.

– Merzouga Rally er det mest tekniske rallyet jeg har gjort hittil, sier Ullevålseter.

I kveld avsluttes dagens etappe med Merzouga Rally Beach Party – med musikk og konserter. Det gjenstår tre etapper av ørkenløpet Merzouga Rally.  Målgang er på fredag.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser