Hjelmer for hardrock-fans

Men du må skynde deg, hver serie er som sagt begrenset, en trøst kan være at Rockhardhelmets visstnok skal ha en kontrakt med over 300 artister. Med andre ord kommer deres kolleksjoner til å endre seg. Hver hjelm kommer med et eget serienummer.

Bandet Hustler kommer fra England og deler navn med et visst blad. De beskriver sin egen musik som sleskete loungemusikk, med innslag av country, blues of følelsesvekkende dramaturgi. Den klart mest snuskete av hjelmene, men samtidig kommer den i «trendhvit», som dekorativt fremhever blodpølen på baksiden.

Ut med tunga
KISS krever egentlig ingen nærmere presentasjon. Rockebandet har solgt mer en 100 millioner plater siden starten i 1973. De har likevel ikke gitt seg og skal ut på en ny turne neste år. Nå har du sjansen til å se ut som et av deres sceneshow, svart og atter svart, med eksplosive innslag som lyser opp.

«Sweet Home Alabama», var Lynyrd Skynyrds største hit. Det amerikanske bandet startet i 1965 i Jacksonville, Florida. I 1977 styrtet bandets fly da de var på vei til en spillejobb og grunnleggeren Ronnie Van Zant og ytterligere et bandmedlem omkom.

Er metal din greie? Da er bandet Slayer noe for deg. De startet med å spille Judas Priest og Iron Maiden-covers. Den egenproduserte musikken tok fart rundt 1983 da den første skiven ble sluppet. I 1996 fikk de et søksmål mot seg for at deres musikk visstnok skulle være årsaken til et tragisk tenåringsdrap, men tiltalen ble frafalt i 2001.

Kan dette være noe for deg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser