Her er Kawasakis overladede ZX6-R

Den britiske hjemmesiden Morebikes har fått tak i et bilde som påstås å stamme fra Kawasakis juridiske avdeling. Bildet forestiller en supersportmodell som har fått en variant av samme overlading via kompressor som vi finner hos monsteret Ninja H2.

Av bildet kan vi trekke den konklusjonen at modellen, som akkurat nå går under navnet R2, vil bæres av en grunnstamme som er lik den nåværende ZX6-R i størrelse.

Noen av de større nyhetene i konstruksjonen stammer selvfølgelig fra overladingen av motoren. For å mate motoren med enda mer luft har fronten fått et stort luftinntak. Fra nesen ledes luften videre under tanken, og dette har forskjøvet en del av bensinoppbevaringen under salen, av plasshensyn.

Istedenfor et eksossystem med lyddemperen på siden av svingarmen, som hos nåværende ZX6-R – og  som i vår fotomontasje i denne artikkelen, har R2 fått pottene dratt under salen. Svingarmen ser ut til å bli nettere, og rammen kommer delvis til å bestå av en fagverkskonstruksjon av stål, som hos Ninja H2.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser