Henning Flathaug allerede Superstock-mester

Henning, som fylte 22 år i går, feiret bursdagen med å sikre seg sammenlagtseieren i årets NM selv om det gjenstår to race på Vålerbanen 17. august. Etter seks kjørte race leder han nå med 118 poeng. Thomas Sigvartsen har 65 poeng, og kan ikke ta igjen Henning uansett hvordan det måtte gå i finalehelgen.

Henning skal kjøre en IDM-runde på Assen om tre uker, og dessuten akter han å motta NM-gullet med flagget til topps – målet er 50 poeng på Våler.

Det var svenske Pontus Duerlund som vant begge Superstock-racene i går. De øvrige pallplassene gikk til Thomas Sigvartsen, som ble nummer to i første race, og svenske Niklas Långkvist, som la beslag på bronseplassen i race nummer to.

En revansjelysten Thomas Sigvartsen hadde pole position foran racene, og etter å ha tatt andreplassen i første race, håpet han å klatre helt til topps i nummer to. Men en forhjulsslipp satte dessverre en stopper for dette. Thomas lover å komme sterkere tilbake, så det blir garantert en knallhard fight om de siste femti vinnerpoengene på Vålerbanen.

Alle resultatene fra helgen finner du her: http://www.amigoo.se/event/795

Sammenlagtresultatene blir lagt ut på www.solormcklubb.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser