Havari på en av verdens beste grusveier

Dagen startet magisk da vi støtte på et neshorm bare 50 meter unna campen og et par kilometer lenger ned i veien bestemte en flokk elefanter seg for å krysse veien rett foran oss. Vi opplever med andre ord det ekte Afrika.

Veien mot Ghost mountains snirkler seg avgårde og vi tegner lange streker ut av de mange kurvene. Undeholdninger tar brått slutt da kjøleren på sykkelen jeg kjører tar kvelden. Mekanikeren fikset heldigvis problemet, så i morgen (i dag) blir det mer kjøring.

Uvanlige konkurranser

Når det gjelder konkurransedelen har Team Nordic nok en gang prestert godt. Det har vært konkurrert på flere områder, deriblant dekkskift og kanopadling. De tapte en plassering og ligger nå på tredjeplass, men det er fortsatt to dager igjen.

– Teamet fungerer bra og det er det viktigste. Vi gjør vårt beste og mer skal vi ikke forvente, forteller Børre Skiaker. Det har i alle fall vært nok en dag med fantastisk motorsykkelkjøring.

Husk å gå inn på Facebook og stem på «Picture of the day». Det kan gi de nordiske gutta kjærkomne ekstrapoeng.

Har du spørsmål til Børre eller de andre i teamet? Lurer du på hva de største opplevelsene har vært, eller hvordan han har fått sjansen, stiller du spørsmål i kommentarfeltet under.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser