Harms bevisstløs på Imola

Den danske hissigproppen Robin Harms rakk aldri frem til starten av den 12. VM-runden på Imola i Italia. På oppvarmingsrunden før løpet krasjet han nemlig dramatisk.
– Til oppvarmingsrunden på formiddagen kom jeg med en ny motor og den har tilsynelatende lekket olje på bakhjulet, forteller Harms fra sykesengen.

Den forslåtte dansken var en kort periode bevisstløs på banen og han ble raskt kjørt til et lokalt sykehus i Imola. Nå ser det likevel ut til at Harms er i noenlunde god form.
– Jeg lå besvisstløs på banen og jeg har muligens skadet den sjette nakkevirvelen. Ellers har jeg det etter omstendighetene bra og nå gjelder det å få seg en god biff til kvelds, uttykte han til bike.dk i går.

Og det gjelder å komme seg opp av sengen fort, hvis målet er neste VM-runde. Den finner sted allerede neste helg på Magny Cours i Frankrike.

Løpet ble forøvrig vunnet av tyrkiske Kenan Sofuoglu. I sammendraget er det britiske Cal Crutchlow som leder. Han er to poeng foran Eugene Laverty fra Irland og 57 poeng foran nevnte Sofuoglu. Harms ligger nå på 16. plass.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser