Harleyen fløt fra Japan til Canada

Det sies flåsete av enkelte at sykler fra Harley Davidson er satt sammen av tungt, gammel skrapjern, men den teorien holder bokstavlig talt ikke vann lenger. For funnet canadieren Peter Mark gjorde nylig tyder på at modellene fra H-D er svært så flytedyktige.

Da Mark studerte den merkelige boksen han fant i strandkanten nærmere, oppdaget han nemlig en H-D på innsiden.
– Det strider mot all logikk. Jeg kan ikke forstå hvordan den forble der inne, for den var ikke stroppet fast. Alt lå løst på gulvet.

Sporet opp
Mark ga naturlig nok myndighetene beskjed om funnet, for at de kunne forsøke å spore opp den japanske eieren. En japansk representant fra H-D leste nyheten om den flytende Harleyen og fant eieren Ikou Yokoyama, innbygger i byen Yamamoto i Miyagi-området.

Yokoyama forteller at han mistet både hjemmet sitt og tre familiemedlemmer i tsunamien i fjor, men at sykkelen tilfeldigvis var pakket inn i en container da naturkatastrofen rammet Japan i mars i fjor. Trolig hadde han gitt opp alt håp om å finne sykkelen igjen, men nå sier en Harley Davidson representant at de håper å kunne få sykkelen tilbake i optimal stand.

Sist nummer

Annonser