Harley LiveWire til Europa

For deg som har gått glipp av dette er LiveWire navnet på Harley-Davidsons første el-drevne motorsykkel. Men den skal ikke selges, i hvert fall ikke før om et par år. Isteden drar den nå på turné for å samle inn feedback fra motorsyklister verden over. Akkurat nå er den i Malaysia, på Sepang.

Det er bestemt at den kommer til Europa i mai. Første stopp blir Storbritannia 16.mai, der den blir i to dager. Så skal den innom et par stoppesteder før endestasjonen blir Nederland i begynnelsen av august.

– Den første fasen av Project LiveWire Experience tour ga verdifulle tilbakemeldinger om funksjon og opplevelser fra motorsyklister, hva de forventer seg av en elektrisk motorsykkel fra Harley-Davidson. I år tilbyr vi denne opplevelsen til et globalt publikum for å få enda mer innsikt fra mc-førere, og for å hjelpe oss med å forme det fremtidige  fokuset på denne spennende teknologien, uttaler Harley-Davidson Chief Marketing Officer Mark-Hans Richer.

Dessverre kommer den altså ikke til Norge denne gangen. Etter Europa-stoppen bærer det tilbake til USA og Kanada. Hittil har over 6800 personer prøvekjørt LiveWire og gitt feedback. Mer informasjon finnes på http://projectlivewire.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser