Harley-Davidson lanserer CVO Pro Street Breakout

Modellen produseres i begrenset antall, og skal ifølge dagens pressemelding fra Harley-Davidson introdusere en ny, mørkere stil med innovative detaljer og strukturer. CVO Pro Street er sterkt inspirert av dragracing-kulturen, og kombinerer høy ytelse med et langt og muskulært utseende i genuin amerikansk street-stil.

– Pro Street Breakout representerer en ny dimensjon av CVO-motorsykler, uttaler Brad Richards, Harley-Davidsons Styling Director. – Pro Street Breakout henter inspirasjon fra gata og reflekterer vår egen skiftende smak. Den leveres fremdeles med det samme detaljnivået og stoltheten som CVO-kunden forventer, men når målet på en annen måte. Fargene er kanskje dempet, men de har likevel en utrolig dybde. Vi utvikler alternative finisher til blank krom – for eksempel børstede og anodiserte overflater og tonet klarlakk. Breakout passet svært bra til denne nye stilretningen.

En ny finish som introduseres på CVO Pro Street Breakout-modellen kalles Smoke Satin Chrome.

– Vi har jobbet hardt sammen med leverandørene våre for å utvikle nyansen og dybden i Smoke Satin Chrome, og vi er de første som bruker den i motorsykkelbransjen, forteller Dais Nagao, Senior Stylist hos Harley-Davidson. – Det er en finish som ser moderne og eksklusiv ut, men samtidig ganske så skummel. Vi har bevisst plassert Smoke Satin Chrome ved siden av en svart overflate slik at det gir en lagdelt effekt. For eksempel er toppdekselet i høyblank svart, mens det nedre dekselet er i Smoke Satin Chrome. Finishen benyttes på eksosdekslene ved siden av den svarte motoren og de svarte lyddemperne. Vi brukte også Smoke Satin Chrome på oljeledningene og -tilbehøret for å tilføre en uventet detalj.

På aggressor custom-hjulene finner man Scorched Chrome, en annen ny finish som debuterer på CVO Pro Street Breakout, og clutch- og registerdeksler har fått et nytt utseende. Metallplatenes finish er solid Starfire Black eller tofarget White Gold Pearl/Starfire Black, som begge har en enkel håndpåført grafisk stripe langs tanken og bakskjermen for å markere ytelsen til CVO Pro Street Breakout.

Denne ytelsen leveres av Screamin’ Eagle Twin Cam 110B™, som er den kraftigste Harley-Davidson-produserte luftkjølte motoren. Motoren er utstyrt med svarte, korte eksospotter, Screamin’ Eagle Heavy Breather Elite-inntak, og man får en Assist & Slip-clutch med hydraulisk aktivering. CVO Pro Street Breakout har nye 43 mm opp/ned-gafler festet i en solid styrekrone med tre bolter. I tillegg får du doble skivebremser foran med flytende skiver, justerbar bremsehendel foran, og et standard ABS-system. Den stive fronten og forhjulet på 19 tommer skal gi økt smidighet, mens et 240 mm bredt bakhjul overfører kreftene til bakken.

Pro Street Breakout henter mye inspirasjon fra dragracing, fra det flate 3,17 cm styret til vindskjermen og den fargematchende frontspoileren. Du får en dyp førersal og et polstret passasjersete. Andre detaljer er en trimmet forskjerm, mørklagt Airflow Collection-tilbehør på hånd- og fotkontroller, svarte custom-speil, samt en lavprofilkonsoll med grå, flettede ventilasjonsledninger. Elektronisk cruise control og H-D Smart Security System med en ny integrert, handsfree alarm- og låseinnretning er også standardutstyr på CVO Pro Street Breakout.

Les mer på H-D.com.

Foto: Harley-Davidson
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser