Harley-Davidson Europa har valgt Tsjekkia til Custom King

H-D Østfold vant først den nordiske kvalifiseringen, og så ble de stemt frem som en av fem finalister blant ni europeiske motorsykler. Til slutt ble det Harley-Davidson Praha som nå kan kalle seg Custom King.

De som står bak den ombygde Harley-Davidson Street 750 fra Tjekkia er Ondrej Odehnal (mekaniker), Bohous Menzl (produksjon), Wojta Vavrina (prosjektleder), Jarda Vavrina (konsept og design) og Olaf Pugner (lakkering). 

Svein Erik Simensen, daglig leder i Harley-Davidson Østfold, er godt fornøyd med innsatsen. – Vi føler vi uansett har vunnet. Kunder, og spesielt målgruppen 17-27 år som vi har hatt fokus på, får se hva som er mulig med en Street 750. Så vi har oppnådd mye uansett om vi ikke kom til topps i konkurransen.

Det var Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Kypros og Norge som konkurrerte i finalen, som ble avholdt på den årlige Wheel and Waves festivalen i Biarritz, Frankrike. Her viste blant annet Harley-Davidson frem sin Dark Custom-modellserie, samt mange ombygde versjoner fra Shaws Harley-Davidson.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser