Hanne Haga tok sitt første NM-gull

I helgen tok Hanne Haga sitt første NM-gull i lag-trial sammen med Seline Meling på Riska Motorsykkelklubbs damelag, og avsluttet dermed trialsesongen for i år. – Jeg følte at jeg gjorde jobben min på de lette seksjonene, og så klarte jeg å holde fokuset på de vanskelige og. På første runden kjørte jeg i tillegg på null, helt feilfritt, forteller en fornøyd Hanne Haga i dagens pressemelding.

Til tross for en god del regn mot andrerunden klarte Haga å fullføre med god flyt gjennom alle seksjonene. – Jeg hadde håpet at jeg skulle klare å holde det helt inn også på andrerunden, men jeg klarte å holde det inn til seksjon 10 på andrerunden, så jeg kjørte 19 seksjoner feilfritt.

Godt fokus
Det ble dermed en god avslutning på sesongen for Haga, og konsentrasjonen har vært et nøkkelord under kjøringen. – Jeg føler at det har gått bra både på VM og nå på de siste tre løpene, at jeg har vært flink til å ta en og en seksjon av gangen og at jeg har fokusert godt, og da føler jeg at jeg kan jobbe litt videre på løp og sånne ting. Nå begynner vi jo å trene mot neste sesong, så det blir jo å trene hardt og prøve å jobbe videre på det jeg har lært fra forrige sesong og tidligere løp, og holde fokus, fortsetter Haga.

Det har imidlertid ikke gått helt som planlagt for 20-åringe Hanne tidligere i sesongen. – Det gikk ikke helt som jeg hadde håper sånn resultatmessig, men jeg føler jo at jeg har utviklet meg mye. Det går framover, og selv om det går sakte, så kommer resultatene etter hvert. Man må bare være litt tålmodig.

Høye forventninger
– Det har vel vært litt sånn at mange ganger føler jeg at jeg kjører veldig bra, men så på resultatene kommer det ikke helt fram. I vinter hadde jeg trent veldig mye og jeg hadde veldig høye forventninger til meg selv, som kanskje ikke stod helt i stil med hva jeg kunne forvente resultatmessig. Det har kanskje gått veldig mye bedre enn jeg tror selv, men i forhold til hva jeg forventet av meg selv, så gikk det ikke helt sånn, sier Haga.

Selv om denne sesongen ikke ble helt som forventet for 20-åringen, har hun høye forventninger til neste trialsesong. – Jeg ser fram til å kjøre VM og EM, også tror jeg det blir gøy å kjøre Norgescup og treffe de norske jentene som kjører internasjonalt. De er ganske gode, også blir det jo en del trening sammen med alle og ny løpssesong, som jeg ser mest fram til, avslutter hun.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser