«Han tar hver sving bedre enn resten»

I et intervju med Crash.net prater Crutchlow om merkeskollegaens kjørestil og talent. Begge har relativt lik kjørestil med harde, sene innbremsinger, men Crutchlow innrømmer at mens han og de resterende Honda-førerne får til en sving innimellom, mestrer Márquez dem konsekvent. 

– Hver sving han tar gjør ham bedre enn resten av Honda-førerne. Du har ingen anelse om hvordan han kjører. Jo visst er min kjørestil lik på enkelte områder, den er mer lik hans, men helningen, hvordan han går inn i svingen, hvor mye han presser framdekket, og hvor mye han sladder i utgangen og sånt … Og han holder seg på sykkelen.

– For å være ærlig, det han gjør i hver sving på hver runde i hvert race kan jeg, Dani, Jack og Tito kanskje gjøre på samme måten en gang per sving i løpet av en hel konkurransehelg. Det er måten han kjører på. Den er spesiell. 

– De alle og enhver kaller «freaks on bikes», de klart mest talentfulle, er Marc og Casey. De er de eneste som har klart å håndtere denne sykkelen. Men det er kanskje min jobb (red. anm.: nå som Crutchlow har fått HRC-fabrikkontrakt for 2018), å hjelpe til med å finne en sykkel som er lettere å kjøre. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser