H-D kjører sine egne veier

– I år er det distriktene rundt hver forhandler vi vil fokusere på. Vi satser lokalt fremfor å bruke store ressurser på ett stort arrangement, sier Thomas Magnussen, Harley-Davidson Europes representant i Norge.

– Vi vil at folk skal få se på, ta på og ikke minst prøvekjøre Harley-Davidson og Buell-syklene i sitt eget nærmiljø. Det blir Open House hos alle forhandlerne i mai, samt at vi kommer til å gjenta suksessen fra i fjor med en On the Road Tour.

Norgesturné
– Når 2008-modellene kommer, sørger vi for at samtlige forhandlere kan ha et demoevent hvor de fleste modellene er representert – fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

– Ved å bruke markedsmidlene våre lokalt, når vi ut til langt flere som får se og prøve våre nye modeller. Jeg vil ikke påstå at vi kommer «inn i stua til folk», men det skal neimen ikke være langt unna! Helst vil vi jo at flest mulig skal få ta del i den helt spesielle kjøreopplevelsen og høre gromlyden fra en ekte Harley. Tidspunktene for de forskjellige arrangementene vil bli annonsert lokalt, avslutter Magnussen.

Hva synes du om Harley-Davidsons valg om å droppe MC-messa?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser