Gunstig hotellavtale for Bike-leserne!

Clarion Collection er navnet på nyskapningen innen hotellkjeden Choice Hotels Scandinavia. De 34 Clarion Collection-hotellene tar sikte på å lokke til seg motorsyklister som er ute etter rimelig overnatting og gode parkeringsmuligheter – to faktorer som ikke er rent lite relevant på motorsykkelferien.

Bak Choice-konsernet står motorsykkelfrelste Petter Stordalen. Han ønsker å tilby litt ekstra til de mange tusen som ferdes gjennom vårt vakre landskap i sommerhalvåret. Derfor har Bike og Clarion Collecion inngått avtale som innebærer at våre lesere får hotellpasset gratis. Print ut denne nyhetssaken og ta printen med deg på ferien. Dermed er du sikret gratis hotellpass i sommer!

Clarion tilbyr overnatting til gunstige priser, og dersom dere deler dobbelrom, kommer prisen på mellom 400 og 500 kroner dersom du overnatter fem ganger og dermed får den femte natten gratis.

Men det er ikke hovedårsaken til at Bike har valgt å inngå samarbeid med Claron Collection. På de aller fleste av de 34 hotellene er det garasje eller bakgård hvod du trygt kan sette fra deg motorsykkelen før du sjekker inn på hotellet. Alle som har vært på ferie med tohjuling, vet at nettopp det å skaffe trygg parkering til «gullet» er viktig.

Dette er Bike Collection-avtalen:
* 34 hoteller i Skandinavia under Clarion Collection (148 Choice hoteller i Norden, gjelder også disse) inngår i avtalen.
* Nordisk Hotellpass utleveres gratis til alle lesere av Bike (dette koster normalt 100 kroner). Kortet skaffes på lokalt hotell mot visning av datautskrift fra www.bike.no.
* Hver femte overnatting er gratis.
* De fleste hotellene kan tilby Nordisk hotellpasspris på mellom 400 og 500 kroner per person i dobbelrom.

Dette inngår i Clarion Collection Spesial:
* Frokost inkludert
* Aftensbuffet inkludert
* De fleste hoteller har relax med sauna, romersk bad, etc. med gratis lettøl
* Ettermiddagskaffe med vafler eller hjemmebakst inkludert
* Frukt, kaffe og te står fremme hele dagen og er inkludert
* Parkering i garasje eller bakgård på de fleste hoteller, dette sjekker du på www.choicehotels.no
* Alle CC-hoteller har sin egen unike historie som fortelles i hotellet
* Alle CC-hoteller ligger sentralt i sin by

Print ut denne artikkelen, og ta den med deg til hotellet, så er du sikret gratis hotellpass!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser