Gultvedt Grand Prix på lørdag!

Gultvedt Grand Prix går over en dag, og løpet av lørdagen skal over 300 førere i aksjon. Disse blir fordelt i klasser og heat for alt fra femåringer via ringrever innen motocross og til besteforeldre.

Selv om det etter hvert har gått prestisje i å vinne GGP i eliteklassene, så gleder det presseansvarlig Martin Haglev at interessen fra nybegynnere og hobbyførere er stor:

– Det har aldri vært så stor pågang av mosjonister som nå. Det er, i tillegg til henvendelser om selve løpet, mye spørsmål rundt det å ta lisens og lignende. Interessen for slike breddeløp er klart økende. Det er jo det vi ønsker i NMK Follo.

GGP ble første gang arrangert i 2004. Familien Gultvedt åpnet gården og jordene sine i et samarbeid med NMK Follo. Ideen var en hyggelig og relativt avslappet sammenkomst for motocrossfrelste.

Og selv om de nå kan lokke med pengepremier til de fem beste i klassene MX1, MX2 og MX jr., er fokuset fortsatt at dette skal være et laidback og familievennlig evenement. De beste førerne vil nok fortsatt befinne seg ute langs banen og hjelpe de minste opp på sykkelen igjen når de velter.

– Depotet er åpent, det skal være superenkelt å bevege seg rundt banen, og det skal bli heftige overraskelser og underholdning, ifølge Haglev.

– Jo da, både selveste André Villa og legenden Kenneth Gundersen stiller for å kjøre i heat. Dessuten har vi enda en enorm overraskelse.

Alt tyder dermed på at GGP nok en gang blir en suksess. Hvem den store overraskelsen blir, får du se hvis du tar turen til Gultvedt gård på lørdag.

Banen blir lagt på fredag.

Fullt program og detaljert informasjon finner du her.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser